top of page
bomen

ERVARINGEN

Ik voel een vrijheid en blijheid in me, rust en vertrouwen. Zo'n verschil met hoe ik me daarvoor voelde!  Er is een last van me afgevallen, een last waarvan ik niet wist dat ik die droeg. Ik ben opener geworden en merk dat ook in contact met anderen, het gaat veel makkelijker. Dankjewel Jeanette, dit maakt echt een groot verschil in mijn leven.
-Hannie- juni 2023

Ik heb er echt heel veel aan gehad ...ontzettend blij mee en dankbaar voor.

Rust ,ruimte, begrip en liefde voor beide ouders.

Ik kom graag nog een keer bij jou terug 
- Evelyn-mei 2023

Dank voor de opstelling. Het is heel indrukwekkend geweest. Ik ben blij dat ik het heb gedaan en ik heb jouw begeleiding als zeer prettig ervaren!

-Elisabeth- mei 2023

Begeleiding vanuit wat zich aandient, in het moment, in het lichaam, 'aan de slag' gaan. Elke keer 'klopt' het weer, gebeurt er iets op een diepere laag.

Daarbij is Jeanette heel voelend aanwezig en weet ze dit heel puur in te zetten.

Het heeft me opgeleverd dat ik verschillende gebieden in mezelf heb verkend, hierbij kan zijn. Dat gaat diep en is ontzettend waardevol want ik voel me meer vertrouwd met mezelf. Dankjewel Jeanette, met een diepe buiging.

- Frouke november 2022-

Jeanette ontving mij en andere deelnemers heel rustig  en gaf me meteen een welkom gevoel. Ze nam de tijd om iedereen op zijn/haar gemak  te stellen en gaf welgemeende aandacht. De sfeer was heel ontspannen. 

Tijdens mijn opstelling volgde Jeanette het proces nauwgezet en ik voelde een grote betrokkenheid op mij en de anderen in de opstelling. Ze was heel  rustig aanwezig en weloverwogen in haar communicatie. Ze voelt feilloos aan wat er nodig is.

Ze gaf me de veiligheid en het vertrouwen dat het ok was. Daardoor kon ik de gepaste stappen zetten in mijn proces. Ze nam uitgebreid de tijd, nodigde me uit en volgde mijn proces. Omdat ik geen haast ervoer kon ik heel rustig mijn proces volgen.

Ik kwam in ongekende gebieden, maar wist dat ik kon vertrouwen op Jeanette.

Ik kon me overgeven aan datgene wat er was. Ik heb geen idee hoelang mijn opstelling duurde maar op een gegeven moment voelde ik dat het klaar was. De afsluiting begeleidde Jeanette ook goed. 

Ik heb Jeanette ervaren als een professionele begeleidster van een opstelling.

Gevoelig, alert en zeer aanwezig bij wat er is.

 - anoniem- 

 Ik ben heel blij met de individuele sessies die ik bij jou heb mogen doen. Die zijn heel waardevol voor mij geweest. Ik heb alle vertrouwen in jou en je deskundigheid. Ik raad je zeker aan bij mensen, als ik voel dat jij ze zou kunnen ondersteunen.

- Esther-

 

 Ik ben in een diepere laag rust gekomen, ik ben stabieler, ons hele gezin heeft meer rust. Dat kan ik herleiden uit de therapie die ik bij je heb gevolgd. Ik vond het prachtig en bijzonder om me door intuïtie te laten leiden met mijn lichaam als uitgangspunt. Dat heb je altijd zo goed gestuurd en begeleid! Door jouw rust, aandacht en sturing heb ik veel mogen opruimen en mogen inzien. De familieopstellingen hielpen me daar erg bij en ook de lijflijke oefeningen. Daar ben ik je erg dankbaar voor.
- anoniem- 

Ik ben via een vriendin bij Jeanette terecht gekomen. Vanaf het eerste contact voelde het voor mij goed. Geen oordeel, maar n lief en luisterend oor met af en toe een rake vraag. Empatisch en integer zijn woorden die bij mij opkomen als ik aan Jeanette denk. Ook een afspraak verzetten is altijd gelukt. Ik werk onregelmatig en moet ook extra werken af en toe. Dit is altijd in goed overleg gegaan. Ik ben door Jeanette een stuk zekerder geworden en heb oyd verdriet wat meer los kunnen laten. Kortom een aanrader.
- Yvonne- 

Sinds de opstelling merk ik dat mijn boosheid is verdwenen en dat voelt een stuk lichter en kost veel minder energie. Ook de boosheid die er misschien nog zat richting mijn moeder is volledig verdwenen. Het  woord vrouwen is meer naar de voorgrond gekomen en ik merk ook dat het verlangen ontstaat om me te verbinden met vrouwen in mijn privéleven.

Het voelt allemaal  veel zachter.
- Vivi- 

bottom of page