ERVARINGEN

Jeanette ontving mij en andere deelnemers heel rustig  en gaf me meteen een welkom gevoel. Ze nam de tijd om iedereen op zijn/haar gemak  te stellen en gaf welgemeende aandacht. De sfeer was heel ontspannen. 

Tijdens mijn opstelling volgde Jeanette het proces nauwgezet en ik voelde een grote betrokkenheid op mij en de anderen in de opstelling. Ze was heel  rustig aanwezig en weloverwogen in haar communicatie. Ze voelt feilloos aan wat er nodig is.

Ze gaf me de veiligheid en het vertrouwen dat het ok was. Daardoor kon ik de gepaste stappen zetten in mijn proces. Ze nam uitgebreid de tijd, nodigde me uit en volgde mijn proces. Omdat ik geen haast ervoer kon ik heel rustig mijn proces volgen.

Ik kwam in ongekende gebieden, maar wist dat ik kon vertrouwen op Jeanette.

Ik kon me overgeven aan datgene wat er was. Ik heb geen idee hoelang mijn opstelling duurde maar op een gegeven moment voelde ik dat het klaar was. De afsluiting begeleidde Jeanette ook goed. 

Ik heb Jeanette ervaren als een professionele begeleidster van een opstelling.

Gevoelig, alert en zeer aanwezig bij wat er is.

 - anoniem- 

 Ik ben heel blij met de individuele sessies die ik bij jou heb mogen doen. Die zijn heel waardevol voor mij geweest. Ik heb alle vertrouwen in jou en je deskundigheid. Ik raad je zeker aan bij mensen, als ik voel dat jij ze zou kunnen ondersteunen.

- Esther- 


 

MAIL INFO@JEANETTEVENEMA.NL
MOBIEL 06 10479308
Logo & foto's: Nieske Riemersma
Webdesign: Wisemice.nl