OVER MIJ

Mijn naam is Jeanette Venema, ik ben geboren in 1972 in de provincie Groningen.

In mijn sessies ondersteun ik je om je te verbinden met jouw eigenheid, jouw potentie en jouw unieke kwaliteiten. Ik maak daarbij gebruik van opstellingen en therapie. Je kunt daarbij kiezen voor één of enkele sessie(s) of voor een traject.

Graag vertel ik iets meer over mezelf. Ik ben opgegroeid als boerendochter in een klein dorp. Als 19-jarige zocht ik de dynamiek van de stad Groningen.
In die tijd wees mijn gevoel me een richting voor opleiding en werk in het sociale domein. Mijn ratio won het echter en vervolgens werkte ik twaalf jaar in de financiële dienstverlening.
 

In 2006 kreeg ik een burn-out. In mijn zoektocht naar herstel kwam ik uiteindelijk terecht bij het Aumm-instituut. Ik startte er een driejarig traject  en volgde aansluitend blokken in essencework, familieopstellingen, relatiewerk en traumawerk. In 2016 besloot ik het afstudeerproces te starten en in september 2018 studeerde ik af als Primal Rebirth therapeut (ook wel 'lichaamsgerichte psychotherapie' genoemd).

Mijn eerste familieopstelling maakte ik mee tijdens een NLP-training.
De jaren daarna nam ik vaak deel aan familieopstellingen en in 2010 startte ik de basisopleiding Familieopstellingen & Systemisch Werk bij het Aumm-instituut. Later volgde ik bijscholingen bij o.a. Ramatheerta, het Hellinger-Instituut, Ingrid Dijkstra, Ursula Franke, Inge Knoope en Wilfried Nelles. Ik schoolde mij tevens in Opstellingen van het Verlangen bij Interakt en in Ik-Grensbewustzijn bij Nick Blaser.

De rijkdom die ik heb gevonden tijdens mijn eigen groeiproces wil ik graag delen in mijn werk als therapeut en opsteller. Mijn stijl van werken is aandachtig, intuïtief en met rust.
 

Ik woon in Groningen maar de liefde heeft me ook naar Zwolle gebracht. Een deel van mijn tijd breng ik door in Zwolle en geef zodoende daar ook sessies.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Graag tot ziens!

MAIL INFO@JEANETTEVENEMA.NL
MOBIEL 06 10479308
Logo & foto's: Nieske Riemersma
Webdesign: Wisemice.nl