OVER MIJ

Mijn naam is Jeanette Venema, ik ben geboren in 1972 in de provincie Groningen.
Ik ben opgegroeid als boerendochter in een klein dorp. Als 19-jarige zocht ik de dynamiek van de stad Groningen en koos, heel rationeel,  voor een economische opleiding. Ik werkte vervolgens twaalf jaar in het bankwezen.
 

In 2006 kreeg ik een burn-out. In mijn zoektocht naar herstel kwam ik  terecht bij het Aumm-instituut. Ik startte er een driejarig traject  en volgde aansluitend blokken in essencework, familieopstellingen en traumawerk. In 2016 besloot ik het afstudeerproces te starten en in september 2018 studeerde ik af als Primal Rebirth therapeut (ook wel 'lichaamsgerichte psychotherapie' genoemd).

Mijn eerste familieopstelling maakte ik mee tijdens een NLP-training in 2007.
De jaren daarna nam ik vaak deel aan familieopstellingen en in 2010 startte ik de basisopleiding Familieopstellingen & Systemisch Werk bij het Aumm-instituut. Later volgde ik bijscholingen bij o.a. Ramatheerta, het Hellinger-Instituut, Ingrid Dijkstra, Ursula Franke, Inge Knoope en Wilfried Nelles. Ik schoolde mij tevens in 'Opstellingen van het Verlangen' bij Interakt en in 'Ik-Grensbewustzijn' bij Nick Blaser.

De rijkdom die ik heb gevonden tijdens mijn eigen groeiproces wil ik graag delen in mijn werk als therapeut en opsteller. In mijn sessies ondersteun ik jou om je te verbinden met jouw eigenheid, jouw potentie en jouw unieke kwaliteiten.
Je kunt daarbij kiezen voor één of enkele sessie(s) of voor een traject. 
Mijn stijl van werken is aandachtig, intuïtief en met rust.

Ik woon in Groningen maar de liefde heeft me ook naar Zwolle gebracht. Een deel van mijn tijd breng ik door in Zwolle en geef zodoende daar ook sessies.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Graag tot ziens!

MAIL INFO@JEANETTEVENEMA.NL
MOBIEL 06 10479308
Logo & foto's: Nieske Riemersma
Webdesign: Wisemice.nl