OVER MIJ

Mijn naam is Jeanette Venema, ik ben geboren in 1972 en opgegroeid als boerendochter in een klein dorp in de provincie Groningen. Als 19-jarige zocht ik de dynamiek van de stad Groningen en koos voor een economische opleiding. Ik werkte vervolgens twaalf jaar in het bankwezen.
 

In 2006 kreeg ik een burn-out. In mijn zoektocht naar herstel kwam ik terecht bij het Aumm-instituut. In 2007 startte ik er een driejarig traject. Alvorens ik besloot af te studeren bij dit instituut, schoolde ik mij breed op het gebied van familieopstellingen en systemisch werk. In 2016 besloot ik alsnog het afstudeerproces te starten bij het Aumm-instituut en in september 2018 studeerde ik af als Primal Rebirth Therapeut. Deze vorm van therapie wordt ook wel lichaamsgerichte (psycho)therapie genoemd. 

Vanaf 2010 volgde ik diverse trainingen en (bij)scholingen, o.a.
Familieopstellingen en Systemisch werk in 2011 bij het Aumm- instituut, 

Kind in Balans in 2012 bij Ingrid Dijkstra, Encounters with death in 2013 bij Ursula Franke, Systemisch coachen in 2014 bij het Hellinger-Instituut, Tafelopstellingen in 2016 bij Inge Knoope, Ik-grensbewustzijn I en II  bij Nick Blaser in 2015 en 2016 en Levens Integratie Proces in 2018 bij Wilfried Nelles.
Vanaf 2015 volg ik trainingen in
 Opstellingen als traumaverwerkingsmethode bij Interakt. 
Van 2018 tot heden volg ik trainingen Primal Somatic Traumahealing

bij het Aumm-instituut. 

De rijkdom die ik heb gevonden tijdens mijn eigen groeiproces wil ik graag delen in mijn werk als therapeut en opsteller. In mijn sessies ondersteun ik jou om je te verbinden met jouw eigenheid, jouw potentie en jouw unieke kwaliteiten.
Je kunt daarbij kiezen voor één of enkele sessie(s) of voor een traject. 
Mijn stijl van werken is aandachtig, intuïtief en met rust.

Ik woon in Groningen maar de liefde heeft me ook naar Zwolle gebracht. Een deel van mijn tijd breng ik door in Zwolle en geef zodoende daar ook sessies.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Graag tot ziens!
Jeanette