top of page

OVER MIJ

Mijn naam is Jeanette Venema, ik ben geboren in 1972 en opgegroeid als boerendochter in een klein dorp in de provincie Groningen. Als 19-jarige zocht ik de dynamiek van de stad Groningen en koos voor een economische opleiding. Ik werkte vervolgens twaalf jaar in het bankwezen.

In 2006 kreeg ik een forse burn-out. In mijn zoektocht naar herstel kwam ik terecht bij het Aumm-instituut. In 2007 startte ik er een driejarig ervaringsgericht traject en na afloop hiervan bracht mijn zoektocht me verder naar familieopstellingen en systemisch werk. In 2016 besloot ik alsnog het afstudeerproces te starten bij het Aumm-instituut en in september 2018 studeerde ik af als Primal Rebirth Therapeut. Deze vorm van therapie wordt ook wel lichaamsgerichte therapie of innerlijk kindwerk genoemd. 

Vanaf 2010 volgde ik diverse korte trainingen en (bij)scholingen, o.a.
Familieopstellingen en Systemisch werk in 2011 bij het Aumm- instituut, 

Systemisch coachen in 2014 bij het Hellinger-Instituut, Tafelopstellingen in 2016 bij Inge Knoope, Ik-grensbewustzijn bij Nick Blaser in 2016, Levens Integratie Proces in 2018 bij Wilfried Nelles, Primal Somatic Traumahealing in 2018 bij het Aumm-instituut. Sinds enkele jaren verdiep ik mij in Opstellingen als traumaverwerkingsmethode bij Interakt in Tiel. 

De rijkdom die ik heb gevonden tijdens mijn eigen groeiproces wil ik graag delen in mijn werk als therapeut en opsteller. In mijn sessies ondersteun ik jou om je te verbinden met jouw eigenheid, jouw potentie en jouw unieke kwaliteiten. Je kunt daarbij kiezen voor één of enkele sessie(s) of voor een traject. Mijn stijl van werken is aandachtig, intuïtief en met rust.

Eind 2023 ben ik verhuis naar Zwolle en heb daar mijn praktijk aan huis. 
In Groningen geef ik enkele dagen per jaar nog opstellingen. 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Graag tot ziens!
Jeanette

bottom of page