top of page
Luchtfoto

TARIEVEN

Tarieven Therapie

De kosten van een therapiesessie bedragen 80 euro (75 minuten).
Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is kosteloos.

Tarieven Opstellingen
De kosten voor een individuele opstelling bedragen 90 euro (90 minuten).

In Groningen ben ik af en toe op donderdag beschikbaar voor individuele opstellingen. Zie agenda.  

Je ontvangt na afloop via mail een factuur. Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Je mag ook direct na afloop van de sessie contant en gepast betalen. 

Tarief Training Je Eigenwijze Weg.
De kosten van de training Je Eigenwijze Weg bedragen 425 euro. De  kennismakingsworkshop 'Eigenwijze Weg' kost 10 euro. Dit bedrag wordt verrekend bij deelname aan de training. 

 

Vergoeding 

Sessies komen in aanmerking voor vergoeding door een groot aantal zorgverzekeraars wanneer je aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijzen. Op deze pagina vind je lijst van vergoeding voor 2024.
 

Afzegging

Bij verhindering graag minimaal 24 uur van tevoren afzeggen, anders kunnen de kosten van de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.


Bedrijfsgegevens
Kvk nummer 71627383
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging SBLP met nummer 25077215
Ik ben ingeschreven in het Tuchtrecht-register RBCZ en onderhevig aan het tuchtrecht van de stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg met nummer 190042R.
Voor het klachtrecht ben ik aangesloten bij geschillencommissie CamCoop. Wanneer je ontevreden bent over mijn dienstverlening en een klacht wilt indienen dan vind je alle informatie hier

De Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring zijn van toepassing.

Overige Links

www.vind-een-therapeut.nl

bottom of page