JEWW-Avatar.png

TRAINING

JE EIGEN WIJZE WEG

.

Groeitraining voor volwassenen in Drenthe (Orvelte)

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.  

Je eigen wijze weg is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

 

Deze training geef ik samen met Nijta Huikeshoven (zie www.jeeigenwijzeweg.nl)

Je eigen wijze weg deel 1
Dit is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk.

In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Voor wie?
De training is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met het Aumm Instituut, met innerlijke kindwerk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is het traject heel geschikt. Er kan ook een meer concrete aanleiding zijn om deel te willen nemen.

 

Kennismakingsworkshop

donderdag 16 september 2021 van 19.00 tot 21.00 in Orvelte.

 

De kosten van de avond zijn 10 euro.

In de workshop kun je kennis maken met het innerlijk kind, lichaamsgericht werken en de trainers. Bij deelname aan Je eigenwijze weg 1  worden de kosten van de kennismakingsworkshop in mindering gebracht op de kosten voor deelname.

 

Workshop data je eigenwijze weg 1

vrijdag 15 oktober 10-13 uur, dagdeel 1
vrijdag 29 oktober 10-13 uur, dagdeel 2
zaterdag 6 november 10-17 uur, dagdeel 3 & 4
vrijdag 19 november 10-13 uur, dagdeel 5
zaterdag 4 december 10-17 uur, dagdeel 6 & 7
vrijdag 10 december, 10-13 uur, dagdeel 8

 

De prijs van de training bedraagt 345 euro.

Locatie:

De Zunnekaant

Oranjekanaal Noordzijde 58

9441 TD Orvelte


Voor informatie & opgave:

Jeanette Venema: 06- 10479308 of info@jeanettevenema.nl

Nijta Huikeshoven: 06- 19800706 of nhuikeshoven@gmail.com

www.jeeigenwijzeweg.nl