top of page
Facebook Post 4-4-2021.jpg

TRAINING
JE EIGEN WIJZE WEG

km workshop

Groeitraining voor volwassenen in Drenthe (Echten) 2024

Start Eww

Je eigen wijze weg is een bijzondere training voor volwassenen die bestaat uit acht dagdelen over het innerlijk kind gegeven door deskundige trainers op verschillende plaatsen in Nederland.  

Je eigen wijze weg is een kennismaking met hoe beelden, overtuigingen en gevoelens uit je jeugd je huidige volwassen leven nog steeds beïnvloeden.

Je eigen wijze weg leert je hoe je middels ervarings- en lichaamsgerichte technieken je ‘innerlijke kind’ meer bewust kunt ervaren en hoe je meer kunt leven vanuit jezelf als gezonde volwassene.

Je eigen wijze weg is een training waarin je leert je steeds meer te openen voor volwassen gevoelens en kwaliteiten.

Je eigen wijze weg is een initiatief van Aumm Beroepsopleiding PRT.

Je eigen wijze weg is het boek van Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg dat de basis vormt voor deze training.

Workshop data je eigenwijze weg 1 

Vrijdag 9 februari

14-17 uur (dagdeel 1)


Vrijdag 16 februari

14-17 uur (dagdeel 2)


Zaterdag 2 maart

10-17 uur (dagdeel 3 & 4)


Vrijdag 15 maart

14-17 uur (dagdeel 5)


Zaterdag 23 maart

10-17 uur (dagdeel 6 & 7)


Zaterdag 6 april

10-13 uur (dagdeel 8)
 

De prijs van de training bedraagt 425 euro


Locatie:
D'Olde Karke
Zuidwolderweg 8

7932 PP Echten (nabij Hoogeveen)

 

Deze training geef ik samen met Nienke Nijta Huikeshoven (zie www.jeeigenwijzeweg.nl)

Je eigen wijze weg deel 1
Dit is een speelse en toch diepgaande kennismaking met Innerlijk Kindwerk.

In een veilige en betrokken atmosfeer wordt de basis gelegd voor de ontmoeting en ervaringen met jouw innerlijk kind en de versterking van de volwassene.

Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen en, vaak negatieve, overtuigingen die we in onze kindertijd hebben opgedaan en die ons hebben gevormd. Vanuit deze ervaringen en overtuigingen hebben we patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie we werkelijk zijn. Het zijn mechanismen die ons vroeger hebben geholpen, maar die ons nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.

In deel 1 maak je kennis met het innerlijk kind (het natuurlijke kind en het gekwetste kind) en met de volwassene! Je leert onderzoeken welke patronen je hebt ontwikkeld, hoe deze tot stand zijn gekomen en dat je een keuze hebt in hoe je er mee om wil gaan. Het biedt op een speelse wijze een inkijk in je innerlijke wereld, niet vanuit het hoofd, maar juist door te luisteren naar de taal van het eigen lichaam. Het doel is niet ‘veranderen’ maar ‘bewust worden’. Hierdoor kan heling plaatsvinden en worden jouw kwaliteiten weer zichtbaar.

Voor wie?
De training is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met het Aumm Instituut, met innerlijke kindwerk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is het traject heel geschikt. Er kan ook een meer concrete aanleiding zijn om deel te willen nemen.


Voor informatie & opgave:

Jeanette Venema: 06- 10479308 of info@jeanettevenema.nl

Nienke Nijta Huikeshoven: 06- 19800706 

www.jeeigenwijzeweg.nl

bottom of page